Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć!

W związku z zakupem mieszkania, sprzedaję co bardziej wartościowe rzeczy, aby mieć jak najwięcej kasy na remont.

Tym razem pod młotek idzie mój zestaw audio, który składałem po wielokrotnych odsłuchach, rozmowach, konsultacjach (również tu na forum):

1. Wzmacniacz Cyrus One (wersja podstawowa).
  2. Kolumny podstawkowe Sonus Faber Lumina II (wenge).
  3. Standy Norstone Alva (drewno).

Cyrus nie ma już gwarancji, kupiony 2,5 albo 3 lata temu. Stan bdb, pewnie jakieś ryski się znajdą (piano black robi swoje). Kolumny kupiłem pod koniec maja zeszłego roku, więc są na gwarancji. Standy w podobnym czasie, ale nie mogę znaleźć paragonu, wiec uznajmy, że nie mają gwarancji (w sumie nie wiem co musiałoby się z nimi stać, żeby oddać je na gwarancję).

Zestaw jest spięty przyzwoitymi kablami, mogę je oddać, ale one są wymierzone pod moje pomieszczenie (nie słyszałem różnicy na identycznej długości przewodach Vs idealnie wymierzone pod mój układ).

Całość można obejrzeć, posłuchać i kupić we Wrocławiu. Do wszystkiego poza standami mam pudełka, więc bez problemu spakujemy do auta. Mogę również dowieźć w promieniu +/- 100 km za zwrot kosztów paliwa.

Za całość liczę 4999 zł.

Pozdrawiam i zapraszam do zakupu! :)

DSCF9694.jpg

DSCF9699.jpg

DSCF9706.jpg

DSCF9708.jpg

DSCF9718.jpg

DSCF9720.jpg