shix Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Witam, chciałbym się dowiedzieć trochę o waszych opiniach na temat taga harmony. Mam w planie wymienić trochę słabej jakości jak dla mnie kina domowego stx 7.1 na taga platinum f120 v4 połączony z subwooferem thunder 15sw i onkyo tx-rz50 lub denon x3800h. Szukałem trochę więcej na temat właśnie owego systemu jak i samych kolumn i subwoofera ale jedyne opinie jakie istnieją w internecie to o starszych modelach. I rozmyślam czy nie lepiej poszukać czegoś innego z racji na małą popularność i brak opinii osób trzecich. Dodam tylko ze salon ma 26m2 ale też w planach przeprowadzka do prawie dwukrotność aktualnego z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Rz50 to model wyższy niż Denon X3800. To sa nie głupie kolumny ale w tym budzecie masz wybór. Słuchałeś ich? Tego modelu subwoofera nie znam. niższe nie sa jakieś specjalnie wyjątkowe. Może tu jest lepiej. Może lepszym rozwiązaniem były by dwa mniejsze? 2xMagnat RS12? Odpisz, cytując
Recommended Posts