Marek333 Napisano wczoraj o 21:01 Napisano wczoraj o 21:01 (edytowany) Witam Która z poniższych czterech Presetów w MiniDSP, które ustawiłem za pomocą REW, Umika-1 , Dirac Live wybralibyście jako najprzyjemniejszą dla ucha i podoba się Wam ? Zakładając iż pewien rezonans był w moim pomieszceniu na 27 Hz i 57 Hz ( , skorygowany na wykresach , na ucho nie słychac ich już też co mnie bardzo cieszy ) Pierwszy wykres pjest rzed korektą cyfrową .: Dalej są 4 pommiary 4 presetów do MiniDSP STUDIO, które dopracowałem przez kilka dni.. Opierałem się na krzywej Harmana z opcji odchylenia jej +6db bo jest kilka warinatów tej krzywej. różnie odchylanej A tu 4 pomiary UMIKIEM po korektach Edytowano wczoraj o 21:04 przez Marek333 Odpisz, cytując
Marek333 Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu (edytowany) Poniedzialek - korekta pomiar 7 REW ADV Chyba optymalny Plik MDAT z REW : REW K67 REWsuper17-150Hz.mdat Miłego dnia Marek Edytowano 15 godzin temu przez Marek333 Odpisz, cytując
Recommended Posts