poroszek9 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Witam Nadszedł czas zakupu słuchawek dokanałowych. Dotychczas byłem przekonany, że na pewno moją uwagę będę kierował w kierunku TWS'ów (Momentum TWS 4), ale w ostatnim czasie sytuacja się zmieniła. Słuchawek tych będę używał tylko w domu więc uznałem, że warto skierować swoją uwagę w kierunku IEM'ów + DAC. Aktualnie również posiadam Sennheisery Momentum 4 i jestem bardzo zadowolony z tego jak one grają i chciałbym żeby te słuchawki dokanałowe miały podobną/zbliżoną barwę do nich. Zależy mi właśnie na graniu ciepłym (nawet bardziej podbarwionym jak we wspomnianych Sennheiserah). W oko wpadła mi nowość w postaci Meze Alba (może już ktoś testował i może się wypowiedzieć). Może jednak lepiej zostać przy wspomnianych TWS'ach? Proszę o pomoc w tej sytuacji. Dodam jeszcze dwie sprawy: 1.W tytule jest mowa o kwocie 700/800zl (i wolałbym się jej trzymać), ale jeśli warto dołożyć to mogę wydać max 1000zl. 2.Dac najlepiej jak by był w formie krótkiego kabelka jak ma to miejsce we wspomnianych Meze. Nie chcę elementu stojącego na biurku lub blacie. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts