Barti94 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Dzień dobry. Poszukuję słuchawek nagłownych bezprzewodowych do 800 zł do podłączenia do laptopa/telefonu. Z dodatkowych rzeczy na jakich mi zależy to: -ANC; -dobry bas; -zamknięte; -zależy mi również na dużej czułości słuchawek, jakości i głośności dźwięku Dziękuję za pomoc i polecajki 😃 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 43 minuty temu, Barti94 napisał: Dzień dobry. Poszukuję słuchawek nagłownych bezprzewodowych do 800 zł do podłączenia do laptopa/telefonu. Z dodatkowych rzeczy na jakich mi zależy to: -ANC; -dobry bas; -zamknięte; -zależy mi również na dużej czułości słuchawek, jakości i głośności dźwięku Dziękuję za pomoc i polecajki 😃 Cześć Za równy 1000 zł możemy Ci zaoferować bieżący model Bowers Wilkins PX7s2e https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2e.html?color=1709&gad_source=1&gad_campaignid=17942344004&gbraid=0AAAAAD3sgsETQ0w2s0pLzANIAssLePDIF&gclid=Cj0KCQjwyIPDBhDBARIsAHJyyVjnzAbwNn0pLX_1x19APCQYdHQx5FffQxoenS886HYpI9VwvQZrNpUaAlLUEALw_wcB Nie tylko bardzo dobre ANC, duży komfort na głowie, ale jakość dźwięku przede wszystkim. Zapraszamy Cię na testy. Odpisz, cytując
Recommended Posts