coyote Napisano 11 lipca Napisano 11 lipca (edytowany) Witam, Nigdy nie korzystałem z żadnego EQ lecz od paru dni mam na swoich urządzeniach zainstalowany Wavelet EQ gdyż chciałem zobaczyć co da się wyciągnąć jeszcze z moich głównych słuchawek. Jednym z tych urządzeń na którym zainstalowałem Wavelet EQ jest mój starty LG v40 który służy mi raczej już tylko do opsługi aplikacji BluOs-NAD do mojego zintegrowanego wzmacniacza. Kolejnym z urządzeń na którym zainstalowany jest Wavelet EQ to ibasso dx audio dx player oraz tablet z Lenovo, na wszystkich tych urządzeniach Wavelet EQ działa prawidłowo i wydaje sie być naprawdę całkiem ciekawym i dobrze brzmiącym EQ. Niestety na telefonie pixel 8a na którym słucham muzykę tak na szybko przez Bluetooth aplikacja sama w sobie działa ale nic nie wynosi gdy włączasz lub wyłączam korektor nie słychać przejścia i brak różnicy. Wiem że chodzi tutaj o uprawnienia lecz nie mogę tego obejść nie umie nadać Wavelet EQ żadnych uprawnień po za powiadomieniami. Czy ktoś coś tu może poradzić ? Pozdrowienia ... Edytowano 11 lipca przez coyote Odpisz, cytując
Recommended Posts