pawulon83 Napisano 2 sierpnia Napisano 2 sierpnia Cześć. Słuchałem muzyki na ww. sprzęcie, w pewnym momencie zaczęły z głośników wydobywać się takie głośne trzaski. Odłączyłem Powernoda od sieci elektrycznej, gdy ponownie podłączałem kabel zasilania, wzmacniacz już nie reaguje, nie świeci się dioda zasilająca. Czy któryś z forumowiczów mógłby mi podpowiedzieć co mogło się stać? Odpisz, cytując
WaldekA Napisano 5 sierpnia Napisano 5 sierpnia Cześć. Najprawdopodobniej się zepsuł. 😭 Jeżeli jest na gwarancji zanieś do sklepu lub odeślij do serwisu. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Sobota o 08:11 Napisano Sobota o 08:11 to układy cyfrowe, wzmacniacz w klasie D. Jeśli jest na gwarancji to musi lecieć do serwisu. Jeśli nie to jego się raczej nie naprawia. Odpisz, cytując
pawulon83 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Dnia 9.08.2025 o 10:11, Piotr Sonido napisał: to układy cyfrowe, wzmacniacz w klasie D. Jeśli jest na gwarancji to musi lecieć do serwisu. Jeśli nie to jego się raczej nie naprawia. Dzięki za odpowiedź. Poszedł do serwisu, zobaczę co mi powiedzą. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) I i mnie wczoraj zatrzeszczał Ale , jeszcze gra , czy to znak , że umiera ? Mam Bluesound Node 2024 Edytowano 3 godziny temu przez maciek72 Odpisz, cytując
artj23 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Rożnie jest z nimi czasami to stabilizator napięcia pada Fakt ze nie każdy chce grzebać w elementach smd. Odpisz, cytując
Recommended Posts