pawulon83 Napisano 2 sierpnia Napisano 2 sierpnia Cześć. Słuchałem muzyki na ww. sprzęcie, w pewnym momencie zaczęły z głośników wydobywać się takie głośne trzaski. Odłączyłem Powernoda od sieci elektrycznej, gdy ponownie podłączałem kabel zasilania, wzmacniacz już nie reaguje, nie świeci się dioda zasilająca. Czy któryś z forumowiczów mógłby mi podpowiedzieć co mogło się stać? Odpisz, cytując
WaldekA Napisano 5 sierpnia Napisano 5 sierpnia Cześć. Najprawdopodobniej się zepsuł. 😭 Jeżeli jest na gwarancji zanieś do sklepu lub odeślij do serwisu. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 sierpnia Napisano 9 sierpnia to układy cyfrowe, wzmacniacz w klasie D. Jeśli jest na gwarancji to musi lecieć do serwisu. Jeśli nie to jego się raczej nie naprawia. Odpisz, cytując
pawulon83 Napisano Poniedziałek o 05:25 Autor Napisano Poniedziałek o 05:25 Dnia 9.08.2025 o 10:11, Piotr Sonido napisał: to układy cyfrowe, wzmacniacz w klasie D. Jeśli jest na gwarancji to musi lecieć do serwisu. Jeśli nie to jego się raczej nie naprawia. Dzięki za odpowiedź. Poszedł do serwisu, zobaczę co mi powiedzą. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Poniedziałek o 05:50 Napisano Poniedziałek o 05:50 (edytowany) I i mnie wczoraj zatrzeszczał Ale , jeszcze gra , czy to znak , że umiera ? Mam Bluesound Node 2024 Edytowano Poniedziałek o 05:51 przez maciek72 Odpisz, cytując
artj23 Napisano Poniedziałek o 07:31 Napisano Poniedziałek o 07:31 Rożnie jest z nimi czasami to stabilizator napięcia pada Fakt ze nie każdy chce grzebać w elementach smd. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dnia 11.08.2025 o 07:25, pawulon83 napisał: Dzięki za odpowiedź. Poszedł do serwisu, zobaczę co mi powiedzą. dawaj znac. Dnia 11.08.2025 o 07:50, maciek72 napisał: I i mnie wczoraj zatrzeszczał Ale , jeszcze gra , czy to znak , że umiera ? Mam Bluesound Node 2024 jak się powtórzy to serwis. Jak nie to i tak Ci odeślą bo powiedza że u nich gra dobrze. Odpisz, cytując
Recommended Posts