Kisiel Napisano 28 sierpnia Napisano 28 sierpnia Witam, szukam sluchawek przewodowych nausznych zamkniętych, slucham glownie rocka Cena okolo 600zl Prosze o pomoc Odpisz, cytując
Sipo Napisano 28 sierpnia Napisano 28 sierpnia (edytowany) Audio-Technica ATH-M50x Beyerdynamic DT 770 PRO Sennheiser HD 280 PRO Shure SRH840 Edytowano 28 sierpnia przez Sipo Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 sierpnia Napisano 29 sierpnia 21 godzin temu, Kisiel napisał: Witam, szukam sluchawek przewodowych nausznych zamkniętych, slucham glownie rocka Cena okolo 600zl Prosze o pomoc Hej Zamieszczam Ci, trzy linki do zupełnie różnych produktów https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-m50x-pro.html Wyjęta z rynku "pro" ale precyzja i liniowość grania, na poziomie przewyższającym ich cenę. https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-a990z.html Od kilku lat na rynku. Zrównoważone, ocieplone, angażujące styl grania https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/meze-audio-99-neo.html Niezwykle plastyczne, miłe, żwawe. Zaskoczenie w tym przedziale Zatem zapraszam do degustacji Odpisz, cytując
gadek80 Napisano wczoraj o 19:22 Napisano wczoraj o 19:22 W moim przypadku kupiłem ATH m50hbt Szukałem słuchałek mocno detalicznych w rozsądnej cenie i jeszcze się zastanawiałem nad BW PX7 ale w opiniach grają cieplej, czego nie potrzebowałem. Oprócz słuchawek bardzo istotną rzeczą jest źródło dźwięku i kodek bluetooth, bo jeżeli coś z tego jest słabe to jakość dźwięku spadnie do najsłabszego ogniwa. Używam Tidala, i kodeka LDAC. Tidal w porównaniu do Spotify daje jakość FLAC, ten drugi tylko MP3. Kodek LDAC to najszybsza transmisja dźwięku, lecz telefon również musi obsługiwać ten kodek. Niestety jeżeli masz Iphona możesz o nim zapomnieć tam co najwyżej i tylko to kodek AAC, który jest trochę lepszy o podstawowego SBC. Różnicę miedzy AAC a LDAC słychać, bo porównywałem ten sam otwór na żony Iphonie. Wady ATH: Brak ANC, stosunkowo ciężkie, podczas ruchu lubią się przesuwać na głowie. Zalety: dźwięk dźwięk i jeszcze raz dźwięk Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 14.09.2025 o 21:22, gadek80 napisał: W moim przypadku kupiłem ATH m50hbt Szukałem słuchałek mocno detalicznych w rozsądnej cenie i jeszcze się zastanawiałem nad BW PX7 ale w opiniach grają cieplej, czego nie potrzebowałem. Oprócz słuchawek bardzo istotną rzeczą jest źródło dźwięku i kodek bluetooth, bo jeżeli coś z tego jest słabe to jakość dźwięku spadnie do najsłabszego ogniwa. Używam Tidala, i kodeka LDAC. Tidal w porównaniu do Spotify daje jakość FLAC, ten drugi tylko MP3. Kodek LDAC to najszybsza transmisja dźwięku, lecz telefon również musi obsługiwać ten kodek. Niestety jeżeli masz Iphona możesz o nim zapomnieć tam co najwyżej i tylko to kodek AAC, który jest trochę lepszy o podstawowego SBC. Różnicę miedzy AAC a LDAC słychać, bo porównywałem ten sam otwór na żony Iphonie. Wady ATH: Brak ANC, stosunkowo ciężkie, podczas ruchu lubią się przesuwać na głowie. Zalety: dźwięk dźwięk i jeszcze raz dźwięk I te wymienione przez Ciebie zalety są najmocniejszym argumentem Odpisz, cytując
Recommended Posts