Pantosłucha Napisano wczoraj o 09:16 Napisano wczoraj o 09:16 (edytowany) Cześć wszystkim, jeżeli powielam temat to z góry przepraszam, dopiero co tu trafiłem. Poszukuje solidnych bezprzewodowych słuchawek nausznych. Nie jestem jakos zbytnio wymagający co do dźwięku. Na codzień korzystam z dokanałowych jabra 7 Pro i marshall mid które po latach sie sypią. Na początku celowałem wydać nie więcej niz 500, zmieniło to sie w czasie poszukiwań i jestem w stanie dorzucić w okolicach 1000. Podejrzewam, że to trudny temat i odpowiedzią jest, że nie ma trwałych słuchawek bp, lecz chciałbym poznać opinię użytkowników, musze cos sie uda ustalić. Najczęściej podawane modele to marshall 3 monitor BW px7 s2e Sennheiser momentum 4. AT ath-m50xbt2 Ciekawi mnie również opinia o tych trochę mniej reklamowanych Shure aonic 40 anc AKG n9 hybrid Cambridge audio melomania p100 Proszę o pomoc z doświadczeniem uzytkowania różnych słuchawek. Edytowano wczoraj o 09:19 przez Pantosłucha Odpisz, cytując
Recommended Posts