MacP Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 2.02.2026 o 22:10, SimonS napisał: Czyli wniosek nasuwa się jedyny słuszny? Przyjemność z goszczenia była mocno wątpliwa. Czas więc gościa pożegnać. Na zawsze. Jaka cena, taki DAC. Z pustego i Salomon nie naleje. Ten sarkazm jest kompletnie nie na miejscu. Warto posłuchać bez uprzedzeń. Po kolejnych dniach odsłuchu i wygrzewania nie mam żadnych zastrzeżeń, na krystalicznie czystych kolumnach Usher SD 500 ten dac prezentuje piękne, naturalne barwy plastyczne bryły, doskonałe głosy. Słucham w trybie oversampling. Być może nie jest do każdego rodzaju muzyki ale do tej którą słucham, czyli akustycznej wydaje się idealny. Takich opinii jest wiele, ale oczywiście nie musi podobać się wszystkim. Ukazał się już zasilacz do kupienia na Ali za 800 zł , ta cena też wydaje się bardzo rozsądna, poczekajmy na opinię czy coś wnosi. Odpisz, cytując
SimonS Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, MacP napisał: Ten sarkazm jest kompletnie nie na miejscu. Warto posłuchać bez uprzedzeń. Po kolejnych dniach odsłuchu i wygrzewania nie mam żadnych zastrzeżeń, na krystalicznie czystych kolumnach ten dac prezentuje piękne, naturalne barwy plastyczne bryły, doskonałe głosy. Słucham w trybie oversampling. Być może nie jest do każdego rodzaju muzyki ale do tej którą słucham, czyli akustycznej wydaje się idealny. Takich opinii jest wiele, ale oczywiście nie musi podobać się wszystkim. Ukazał się już zasilacz do kupienia na Ali za 800 zł , ta cena też wydaje się bardzo rozsądna, poczekajmy na opinię czy coś wnosi. Dlaczego sarkazm? To @Arek_Gd go testował i na podstawie jego wpisów powstał mój. Jeżeli tobie przypadł do gustu to szczerze cieszę się razem z tobą. Chociaż tak naprawdę z twojej opinii nic ale to nic nie wynika oprócz tego, że masz krystalicznie czyste kolumny. Umyte? Odkurzone? Wypastowane? Odpisz, cytując
MacP Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, SimonS napisał: Dlaczego sarkazm? To @Arek_Gd go testował i na podstawie jego wpisów powstał mój. Jeżeli tobie przypadł do gustu to szczerze cieszę się razem z tobą. Chociaż tak naprawdę z twojej opinii nic ale to nic nie wynika oprócz tego, że masz krystalicznie czyste kolumny. Umyte? Odkurzone? Wypastowane? I tak rodzą się czarne legendy, które potem wyszukują czatboty i dodają do swojej puli opinii: nie słuchałem, ale skrytykuję! tak naprawdę, to z twojej opinii nic, ale to nic nie wynika. Odpisz, cytując
SimonS Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MacP napisał: I tak rodzą się czarne legendy, które potem wyszukują czatboty i dodają do swojej puli opinii: nie słuchałem, ale skrytykuję! tak naprawdę, to z twojej opinii nic, ale to nic nie wynika. A może zamiast Ad personam wypowiedz się raczej Ad meritum. Da się? Spróbuj. Z czym porównywałeś, na jakim sprzęcie (nie tylko czystym), jakie było źródło, jakie pomieszczenie itd jaki DAC i o jakim brzmieniu był punktem odniesienia. Konkretnie. Rzeczowo. Merytorycznie. Z sensem i na temat. Jak się postarasz to AI będzie cię na pewno cytowała przez następne lata. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu Czy ktoś posiada tego Fioo dłużej niż kilka dni? Dla mnie najcenniejsze są opinie osob , które użytkują sprzet dłużej niż kilka dni Odpisz, cytując
P-na Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu Wszystko jest opisane ,tylko przejżeć temat od pocątku. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts