Helena Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Hejka, Może ktoś mi pomoże. W latach 80 dostałam od taty płytę winylową, szukam jej. Był to kobiecy duet, na okładce były dwie artystki, ubrane w ciuszki z różowymi cekinami. Nie pamiętam nazwy grupy, ale wiem, że muzyka była przyjemna, coś jak pop. Jeśli, ktoś cokolwiek wie, pomóżcie. Jako dzieciak słuchałam jej naokrągło. Pozdrawiam wszystkichmelomanów , Helcia Odpisz, cytując
michaudio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Może chodzi o duet Baccara? Odpisz, cytując
Helena Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Hmmm, niestety nie... Ale dziękuję za reakcję😘 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A w jakim języku śpiewano na nagraniach? Odpisz, cytując
Helena Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Hmmm, po angielsku, ale gdzieś z tyłu głowy świta mi, że to jakieś artystki że Szwecji...ale nie chciałabym nic sugerować. Pamiętam tylko tą okładkę z dedykacją od taty (nieżyjącego już oczywiscie). Pamiętam, że naokrągło tej płyty słuchałam...chciałabym poprostu odświeżyć wspomnienia, teraz mam 48lat... Może sie uda😊 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu Może Lili&Susie?... Ale ten szwedzki, damski duet powstał w połowie lat osiemdziesiątych. Odpisz, cytując
Recommended Posts