Zupa Napisano 27 września Napisano 27 września (edytowany) Cześć! Pracuję na hali z dużym natężeniem różnych dźwięków. Syczenie, buczenie i głośny stukot, który wydaje taker. Potrzebuję słuchawki wokółuszne na 8 godzin. Czyli wygoda i wyciszenie - priorytet. Jestem w ciągłym ruchu więc tylko bezprzewodowe. Muzykę uwielbiam i jakość również jest mega ważna ale z racji tego, że nie można mieć wszytkiego, zdaję sobię sprawę, że na jakiś kompromis muszę pójść.. Budżet do 500 zł. Pomożecie? Edytowano 27 września przez Zupa Odpisz, cytując
Zupa Napisano 27 września Autor Napisano 27 września Warto zainteresowac się używanymi Bose Quietcomfort 45 / SE? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 16:08 Napisano Niedziela o 16:08 Sądzę, że warto zainteresować się Audio Technica M50XBT2 Masz możliwość podłączenia po kablu oraz BT. W dodatku są duże, lekkie, wygodne. Zerknij. https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/sluchawki-audio-technica-ath-m50xbt2.html Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 07:37 Napisano Poniedziałek o 07:37 Albo możesz skorzystać z rat, zerówek 10, 20 x 0% i kupić sobie coś lepszego to tylko luźną propozycja Odpisz, cytując
Zupa Napisano Poniedziałek o 13:44 Autor Napisano Poniedziałek o 13:44 Brałem je też pod uwagę, ale cena przekracza budżet, pozatym gdzieś czytałem, że trudno w nich wytrzymać dłużej niż kilka godzin.. Bose Quietcomfort 45 / SE używki w dobrym stanie zmieszczą się w budżecie ale to nadal uzywane.. Szkoda, że nie można wziąć na dzień probny tych M50x z Bose i porównać sobie.. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 21:05 Napisano Poniedziałek o 21:05 7 godzin temu, Zupa napisał: Brałem je też pod uwagę, ale cena przekracza budżet, pozatym gdzieś czytałem, że trudno w nich wytrzymać dłużej niż kilka godzin.. Bose Quietcomfort 45 / SE używki w dobrym stanie zmieszczą się w budżecie ale to nadal uzywane.. Szkoda, że nie można wziąć na dzień probny tych M50x z Bose i porównać sobie.. Możemy Ci wysłać te 50-tki, za kaucją. To sobie sprawdzisz jak tam się zachowują. Odpisz, cytując
Zupa Napisano Wtorek o 13:47 Autor Napisano Wtorek o 13:47 Okej. Więcej szczegółów poproszę. Odpisz, cytując
Recommended Posts