terence Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Czołem! Buduję system oparty na streamingu i odtwarzaniu plików lokalnych (głównie Tidal). Całość najprościej jak się da - nie planuję rozbudowy o DACa, za to planuję dodanie zewnętrznego zasilania. Konieczne złącze AES EBU (xlr w Genelecach zarezerwowane na procesor gitarowy). Oprócz SQ doceniam sprawne działanie softu. Poniżej kilka propozycji. Będę wdzięczny za komentarze osób, które miały z nimi styczność. 1) Auralic Aries S1 - mój dotychczasowy faworyt, jednak z uwagi na obecną sytuację firmy szukam alternatyw 2) Matrix Audio TT-1 - nowość na rynku, na razie mało niezależnych opinii 3) Lumin U2 mini - mój wybór po Auralicu, jednak najstarszy z całej stawki 4) Volumio Rivo Plus - sporo pozytywnych opinii, jednak wątpię czy wart swojej ceny 5) coś z wyższej półki: hifi rose rs130, Innuos - pytanie czy jest sens? Będę wdzięczny za parę słów komentarza! Dziękuję! Odpisz, cytując
Recommended Posts