rafalmm Napisano Niedziela o 16:46 Napisano Niedziela o 16:46 (edytowany) Witam Szukam CD do swojego drugiego systemu Audio. W tym komplecie mam ampli Yamaha RX-750 (gra naprawdę spoko- polecam) i kolumny Yamaha NS-100. Jaki CD do tego? Myślałem o Yamaha CDS-303 lub coś starszego np. YAMAHA CDX-880 PRO BIT. Co Wy na to? Kasa tak do 1000 zł. Nie szukam wynalazków- dobrze gdyby ewentualne lasery nie były po milion złotych i były dostępne. Te stare Yamahy wyglądają zdecydowanie lepiej Edytowano Niedziela o 17:05 przez rafalmm Odpisz, cytując
rafalmm Napisano Niedziela o 19:59 Autor Napisano Niedziela o 19:59 (edytowany) 3 godziny temu, rafalmm napisał: Witam Szukam CD do swojego drugiego systemu Audio. W tym komplecie mam ampli Yamaha RX-750 (gra naprawdę spoko- polecam) i kolumny Yamaha NS-100. Jaki CD do tego? Myślałem o Yamaha CDS-303 lub coś starszego np. YAMAHA CDX-880 PRO BIT. Co Wy na to? Kasa tak do 1000 zł. Nie szukam wynalazków- dobrze gdyby ewentualne lasery nie były po milion złotych i były dostępne. Te stare Yamahy wyglądają zdecydowanie lepiej Trafiony dzisiaj za drzazgi Yamaha CDX-750E złapie bakcyla to bedziemy szukać hi fi Sony Edytowano Niedziela o 20:12 przez rafalmm Odpisz, cytując
Recommended Posts