k. s.m. Napisano 26 października Napisano 26 października Czesc, Planuje wlasnie zestaw glosnikow do nowego mieszkania (pokoj z kuchnia ok. 30m2), i przymierzam sie do kupienia FY f502, wharfdale Linton, Pylon opal 30, lub audio physics classic 5 (lub 8). Szukalem czegos, co wyglada dosc klasycznie/retro. Powyzsze mi przypasowal, bede chcial pojsc na odsluch, ale finalnie kupowac uzywki. (czyli okolice 3-3,5tys za pare) Pytanie moje dotyczy tego, ktore wedlug Was z nich najlepiej beda wspolgrac z Pioneerem sa-706 z lat 80`, ktorego juz mam i czeka na polce ? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 27 października Napisano 27 października Odpisze Ci to samo co na audiostereo. Fyne albo Audiophysic. Fyne masz sweitne ceny na nie. W sumie AP chyba jeszcze też w Na temat audio. Odpisz, cytując
k. s.m. Napisano 27 października Autor Napisano 27 października Dzieki, juz wszystko wiem. Odpisz, cytując
Recommended Posts