Przemkoch Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowany) Witajcie szukam informacji na temat tej integry ? Posiadam Roksan k3 ale chce zamienić na inny wzmak i ten mam w dobrej ofercie. Ale nie mam za dużo informacji o nim jedynie specyfikacja. Zależało by mi na lepszej barwie tak aby nie stracić dołu który mam w Roksanie. Eci80D ma mnie mocy ale reszta parametrów jest lepsza. Ktoś może coś więcej mi opowiedzieć o tym wzmacniaczu? I czy ma pre- out ht by pass jako końcówka mocy ? Edytowano 19 godzin temu przez Przemkoch Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu On ma Pre OUT ale tobie chyba chodzi o Main in? i tego już nie widze. Tego modelu nie znam, bazując na innych tej marki spodziewał bym się delikatnego złagodzenia góry i oceiplenia względem Roksana. Ale nie zamulenia. Ale mówie ten może być inny. Poczekajmy na kogoś kto zna ten model. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu Tak, zależy mi na ht bypass by grało jako końcówka mocy, tak samo jak Roksan. Jeśli electrocompanient tego nie ma no cóż. Zostaje mi jeszcze supernait 2 lub poczekać i dołożyć do Vincent 237 mk2. Mam również Arcama sa30 w rozsądnej cenie lub audia flight fl3 s. Ale jak możecie mi doradzić co będzie barwniejsze może bardziej rozdzielcze niż Roksan z tym żeby basu nie ubyło 🙂. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu nikt nic nie miał do czynienia z tym ampli ? Tak, zależy mi na ht bypass by grało jako końcówka mocy, tak samo jak Roksan. Jeśli electrocompanient tego nie ma no cóż. Zostaje mi jeszcze supernait 2 lub poczekać i dołożyć do Vincent 237 mk2. Mam również Arcama sa30 w rozsądnej cenie lub audia flight fl3 s. Ale jak możecie mi doradzić co będzie barwniejsze może bardziej rozdzielcze niż Roksan z tym żeby basu nie ubyło 🙂. Odpisz, cytując
Recommended Posts