Bo0M Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Różnica kolosalna względem polskich cen. Rozumiem kwestie marży, gwarancji etc. Ale 10k w kieszeni korci hehe. Z jakimi kolumnami go łączysz? Wzmacniacz określił byś jako grający jasno i detalicznie, czy raczej jest po cieplejsze stronie? Wypycha średnicę i wokale przed bazę kolumn? Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Bo0M napisał: Super! Gratuluję zakupu. Możesz napisać kilka słów o tym skąd go kupiłeś? Jak wygląda kwestia dodatkowych opłat, cła, VAT, etc... Jaka finalnie kwota? Chciałbym też podpytać o odczucia z jego dźwięku. Przede wszystkim, jak odbierasz średnicę, wokale - czy wychodzą przed linię kolumn, grają na twarz? Pozdrawiam! Nie jestem audiofilem ale Celin dion Think twice pozamiatało. Każdy utwór który puściłem na nowo ożył. U mnie gra to z SF grand piano home. Dźwięk jest bardzo spójny, czysty góra otwarta detale wszytko na miejscu. Średnica dół wokale wysoka klasa. Ma się wrażenie że jesteś przed sceną. Dla mnie nic nie brakuje, mocy ma jak Pudzian w strongmenach . Powiem jednym zdaniem że warto kupić Shanlinga i nie ma się do czego przyczepić. Za te pieniądze a Roksan k3 5 lat temu w tej samej cenie kupywałem to nie ma podjazdu, kilka klas wyżej dla zwykłego laika jak ja. Tyle w temacie 2 Odpisz, cytując
sharan Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Przemkoch napisał: Nie jestem audiofilem ale Celin dion Think twice pozamiatało. Każdy utwór który puściłem na nowo ożył. U mnie gra to z SF grand piano home. Dźwięk jest bardzo spójny, czysty góra otwarta detale wszytko na miejscu. Średnica dół wokale wysoka klasa. Ma się wrażenie że jesteś przed sceną. Dla mnie nic nie brakuje, mocy ma jak Pudzian w strongmenach . Powiem jednym zdaniem że warto kupić Shanlinga i nie ma się do czego przyczepić. Za te pieniądze a Roksan k3 5 lat temu w tej samej cenie kupywałem to nie ma podjazdu, kilka klas wyżej dla zwykłego laika jak ja. Tyle w temacie To jeszcze daj linka do przewodów głośnikowych Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, sharan napisał: To jeszcze daj linka do przewodów głośnikowych Szukaj na AliExpress ataudio, todn Odpisz, cytując
darkk Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 1 godzinę temu, sharan napisał: To jeszcze daj linka do przewodów głośnikowych Proszę bardzo. https://pl.aliexpress.com/item/1005003421375150.html 1 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 33 minuty temu Autor Napisano 33 minuty temu 3 minuty temu, darkk napisał: Proszę bardzo. https://pl.aliexpress.com/item/1005003421375150.html Tak to te Odpisz, cytując
Recommended Posts