creidd Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Dzień dobry / cześć! sprzedam używane kolumny głośnikowe Elac Uni Fi 2 UF52 wraz z wzmacniaczem Loxije A40 i kablami. (link do ogłoszenia OLX: https://tinyurl.com/yphnbxnm) Wszystko kupione w lutym tego roku, kolumny jako nowe w niemieckim sklepie Hidden Audio (stan perfekcyjny, 0 śladów zużycia), wzmacniacz Loxije A40 używany, ale w bardzo dobrym stanie (z pilotem), kable KLOTZ 2 x 2m + wtyczki Nakamichi. Kolumny jak i wzmacniacz wybrałem po przeczytaniu wielu artykułów i wielu tematów na forach audio (m.in. tutaj). Jestem przekonany, że kolejny właściciel będzie zadowolony z zestawu. Powód sprzedaży? Słucham dużo muzyki, ale od dłuższego czasu zauważyłem, że dużo częściej korzystam ze słuchawek, więc zdecydowałem, że komplet lepiej posłuży komuś innemu. Ze względu na wymiary i wagę, odbiór osobisty (mam oryginalne kartony). Można przy okazji posłuchać "jak to gra". W razie jakichkolwiek pytań, proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny (697 trzy 9 trzy 4 zero 9). Pozdrawiam, Dawid Odpisz, cytując
Recommended Posts