Haryzpolski Napisano Niedziela o 15:00 Napisano Niedziela o 15:00 Witam, Przeprowadziłem sie do nowego mieszkania gdzie pod telewizorem przykręcony do ściany jest soundbar samsunga HW-K650. Ja korzystam od kilku lat z głośników Audiopro A28. Chciał bym te glośniki podłączyć dodatkowo do zestawu który obecnie jest w mieszkaniu. Gdzieś wyczytałem że jeśli podłacze je po HDMI do soundbara pod wyjście HDMI Out to bedzie wszystko działać. Zrobiłem to i nie działa, glośniki nie grają. Czy ktoś mógł by mi potwierdzić czy jest to możliwe żeby glośniki Audiopro 28 grały w zestawie z soundbarem samsunga? Jeśli tak to jak to poprawnie zrobić? Proszę o poradę, jestem laikiem, dziękuję. Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano wczoraj o 09:08 Napisano wczoraj o 09:08 18 godzin temu, Haryzpolski napisał: Witam, Przeprowadziłem sie do nowego mieszkania gdzie pod telewizorem przykręcony do ściany jest soundbar samsunga HW-K650. Ja korzystam od kilku lat z głośników Audiopro A28. Chciał bym te glośniki podłączyć dodatkowo do zestawu który obecnie jest w mieszkaniu. Gdzieś wyczytałem że jeśli podłacze je po HDMI do soundbara pod wyjście HDMI Out to bedzie wszystko działać. Zrobiłem to i nie działa, glośniki nie grają. Czy ktoś mógł by mi potwierdzić czy jest to możliwe żeby glośniki Audiopro 28 grały w zestawie z soundbarem samsunga? Jeśli tak to jak to poprawnie zrobić? Proszę o poradę, jestem laikiem, dziękuję. To tak nie zadziała. Potestuj co lepiej brzmi w filmach i wybierz:) Odpisz, cytując
Haryzpolski Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Dnia 3.11.2025 o 10:08, Gumowe Ucho napisał: To tak nie zadziała. Potestuj co lepiej brzmi w filmach i wybierz:) Audiopro A28 zdecydowanie lepsze Szkoda że nie zadziała, bo teraz soundbar bedzie tylko oszpecał ścianę. Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts