Dymeckyyy Napisano 2 listopada 2025 Napisano 2 listopada 2025 Witam, z dnia na dzień nagle słuchawki rozłączyły się ze sobą. Bluetooth widzi je jako oddzielne urządzenie. Mogę się przełączać z lewej na prawą, ale nie są ze sobą sprowane. Czytałem, próbowałem i jakoś nie mogę tego zrobić. Wie ktoś jak można sparować ze sobą w.w słuchawki ? Pozdrawiam. Odpisz, cytując
SalamSalark Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Cześć, to dość częsty problem w słuchawkach bezprzewodowych – czasem moduły Bluetooth rozłączają się i „widzą” się jako dwa oddzielne urządzenia. Najczęściej pomaga przywrócenie ustawień fabrycznych słuchawek. W większości modeli robi się to poprzez przytrzymanie przycisku włączania przez określony czas (zazwyczaj 10–15 sekund) aż diody zaczną migać w określony sposób. Po tym kroku trzeba ponownie sparować słuchawki ze sobą – najpierw połączyć je wzajemnie (często jedna słuchawka staje się „master”), a potem dopiero sparować z telefonem lub komputerem. Warto też upewnić się, że obie słuchawki mają naładowaną baterię i że żadna inna wcześniej sparowana aktywna sesja Bluetooth nie zakłóca procesu. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Bardzo często w przypadku usterki jednego z kanałów, dokonuje się wymiany na drugą parę. Niestety w tych czasach nikt już tego nie rozbiera na czynniki pierwsze. Odpisz, cytując
Recommended Posts