il Dottore Napisano 4 listopada Napisano 4 listopada Czy ktoś próbował ten DDC w swoim systemie? Jakie wrażenia? Bardzo jestem ciekaw tego Gucia, może byłby lepszy od mojego Singxera? Zegar ma super! Odpisz, cytując
Volvo360 Napisano Niedziela o 17:16 Napisano Niedziela o 17:16 Twojego stereo nic nie uratuje ,nawet Bowersy się poddadzą gdy trzeba zagrać z takim „torowym” dramatem. 😏🔥 Odpisz, cytując
Yatsu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 5.11.2025 o 00:47, il Dottore napisał: Czy ktoś próbował ten DDC w swoim systemie? Jakie wrażenia? Bardzo jestem ciekaw tego Gucia, może byłby lepszy od mojego Singxera? Zegar ma super! Właśnie dzisiaj zamówiony U26 z Aliexpress. Zleci zanim przejdzie przez lokacje i jeszcze spółki celne jak się trafi jakiś przypał gdzie przedłużają bo mogą. Wewnątrz wygląda jak relatywnie kosmiczny DDC, prosto z księżyca. Mam prosty ADUM3166 z OCXO więc nie porównam do singxera. m-i-c-k-e-y na head-fi forum ma DDC w rękach. Ma też Singxera SU-6 więc tylko czekać aż wygrzeje i oceni te urządzenia. Kilka ciekawostek od AI które mi się najbardziej podobają - inspiracje: XU316 + ARM (Mózg): To jest system aktywnej obrony i wywiadu. On nie tylko stawia mur. On aktywnie zarządza granicą. Robi to, co ADuM (izoluje), ale dodatkowo: Inteligentnie zarządza przepływem danych. Priorytezuje pakiety audio. Minimalizuje opóźnienia systemowe (latency). Tworzy idealnie uporządkowany strumień, zanim przekaże go dalej. PCB Physical Isolation - Co to za technologia? To są właśnie optoizolatory lub izolatory magnetyczne – chipy do izolacji cyfrowej. Te "dziwne chipy", które widzisz w rzędzie, to maleńkie cuda techniki. Każdy z nich bierze jeden bit informacji (np. z linii DATA, BCLK, LRCK) z "brudnej" strony (od procesora USB) i przekazuje go na "czystą" stronę (do K2 i wyjść) bez żadnego fizycznego, elektrycznego połączenia. Sygnał jest zamieniany na impuls świetlny lub magnetyczny, a następnie odtwarzany po drugiej stronie. To w sumie 2 ulubione rzeczy które przekonały mnie to kupienia tego za tak śmieszne pieniądze - mój wkład pewnie będzie że wow ale super - jednak na HeadFi będzie recenzja od profesjonalisty więc będzie jasno czy to jest dużo lepsze czy trochę lepsze niż singxer SU-6. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Yatsu napisał: na HeadFi będzie recenzja od profesjonalisty Wygląda na krok naprzód w stosunku do SU-6. Ale cenowo też krok naprzód. W każdym razie stopień zaawansowania wzbudza szacunek. Nie mogę się doczekać pierwszych ocen. Piękny DDC, choć swoje kosztuje. Odpisz, cytując
Recommended Posts