bikerzydu@op.pl Napisano 14 listopada Napisano 14 listopada Witam. Czy wie ktoś jak rozwiązane jest połączenie kanałów w sluchawkach Audeze , że niezależnie która wtyczkę damy gdzie to kanal lewy i prawy pozostają nie zmienione? Czy jest jakieś połączenie w pałąku? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 listopada Napisano 16 listopada Dnia 14.11.2025 o 09:06, bikerzydu@op.pl napisał: Witam. Czy wie ktoś jak rozwiązane jest połączenie kanałów w sluchawkach Audeze , że niezależnie która wtyczkę damy gdzie to kanal lewy i prawy pozostają nie zmienione? Czy jest jakieś połączenie w pałąku? Cześć Który model Cię interesuje? Starsze modele czy nowsze? Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 16 listopada Autor Napisano 16 listopada Cześć. Pytałem o starszy model LCD-1 Doszukiwalem się jakiegoś nietypowego rozwiązania,zaawansowanego a nie podszedłem od najprostszej strony. Tam są gniazda mono odpowiednio dla danej sluchawki a wtyki są obukanalowo rozdzielone. Dzieki za zainteresowanie Top Hi-Fi Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu Dnia 16.11.2025 o 15:31, bikerzydu@op.pl napisał: Cześć. Pytałem o starszy model LCD-1 Doszukiwalem się jakiegoś nietypowego rozwiązania,zaawansowanego a nie podszedłem od najprostszej strony. Tam są gniazda mono odpowiednio dla danej sluchawki a wtyki są obukanalowo rozdzielone. Dzieki za zainteresowanie Top Hi-Fi Dokładnie tak. Fajnie, że się udało. Dzięki za info! Odpisz, cytując
Recommended Posts