cky Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć! ostatnio kupiłem swój pierwszy w życiu telewizor, chyba się starzeję „w spadku” dostałem soundbar Philips HTL2163B ale swoje najlepsze czasy ma już za sobą potrafi sobie czasem popierdzieć i chciałbym skompletować coś sensowniejszego Inny sprzęt jaki posiadam -kolumny stereo Polk S20e, -wzmacniacz Fosi TB10D -DAC Tempotec March 3 Zastanawiam się, czy nie pójść w stronę jakiegoś nowego wzmacniacza do Polk, ale z wyjściem na subwoofer i z działającym HDMI ARC + CEC Możecie coś konkretnego w takim klimacie polecić? Jakiś sensowny kompromis pod filmy i muzykę/streaming I bonus, tylko proszę się nie śmiać Na strychu po ojcu znalazłem jeszcze wiekowy zestaw kina domowego Thomson DPL570HT 5.1 z plastikowymi satelitkami. Wstępnie się uruchamia i tak się nieśmiało zastanawiam czy nie podpiąć do niego Polki na fronty, czy taki pomysł w jakikolwiek sposób się broni, czy lepiej od razu sobie darować? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, cky napisał: ostatnio kupiłem swój pierwszy w życiu telewizor Moje gratulacje! Witamy w klubie starych dziadów! Ja już jestem dziadem totalnym, bo dzisiaj mój wnuk skończył miesiąc, przestał być noworodkiem a stał się pełnoprawnym niemowlęciem! Odpisz, cytując
Recommended Posts