Piotr Sonido Napisano 27 listopada Napisano 27 listopada Jest listopad. Święto dziękczynienia? Odpisz, cytując
Marlin Napisano 15 grudnia Napisano 15 grudnia (edytowany) Oprócz tych Elac to koniecznie posłuchałbym Bowers&Wilkins serii 700. W zależności do wielkości pomieszczenia 704S3-703S3-702S3, z zaznaczeniem koniecznie serii S3 - i nie kierować się opiniami nt. serii S2, bo to inne światy! Edytowano 15 grudnia przez Marlin Odpisz, cytując
Nolty Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Witam wszystkich Po wielu mailach i telefonach wreszcie udało mi się kupić RN2000a, niestety tak działa monopol. Kupowałem we Wrocławiu , jechałem 100 km trzy razy , a to sprzęt nie dojechał a to coś wypadło Ale pochwalę Pana w salonie (Mateusz) bo koniec końców wszystko się dobrze skończyło. Odsłuchiwałem B&W 702 S3, Lira 6 oraz Elac 409.2. Bowersy jak dla mnie grały metalicznie , zimno, Lira odpadła od razu , natomiast Elaci mnie bardzo zaskoczyły ! Zagrały ciepło , rozrywkowo, przyjemnie . Byłem ciekawy jak zagrają w domu , ale po rozpakowaniu i podłączeniu okazało się że grają jeszcze lepiej jak w salonie. Kable dociął mi Pan Mateusz ze szpuli, czekam jeszcze na kabel zasilający do Yamachy oraz listwę zasilającą. Jestem bardzo zadowolony z zakupu , RN2000a prezentuje się bardzo dobrze (czarna), kolumny Elac 409.2 są bardzo ładnie wykonane i w tym zestawie grają po prostu rewelacyjnie ! Dziękuję wszystkim którzy mi zalecali odsłuch bo to bardzo ważne ! 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts