Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Napisano (edytowany)

Oprócz tych Elac to koniecznie posłuchałbym Bowers&Wilkins serii 700. W zależności do wielkości pomieszczenia 704S3-703S3-702S3, z zaznaczeniem koniecznie serii S3 - i nie kierować się opiniami nt. serii S2, bo to inne światy!

Edytowano przez Marlin
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich

Po wielu mailach i telefonach wreszcie udało mi się kupić RN2000a, niestety tak działa monopol. Kupowałem we Wrocławiu , jechałem 100 km trzy razy , a  to sprzęt nie  dojechał a  to  coś  wypadło :)  Ale  pochwalę Pana w salonie (Mateusz) bo koniec końców wszystko się dobrze  skończyło. Odsłuchiwałem B&W 702 S3, Lira 6  oraz 

Elac 409.2.  Bowersy jak dla mnie grały metalicznie , zimno, Lira  odpadła od razu , natomiast Elaci mnie  bardzo  zaskoczyły ! Zagrały ciepło , rozrywkowo, przyjemnie .

Byłem ciekawy jak zagrają w  domu , ale po rozpakowaniu i podłączeniu okazało  się że grają jeszcze lepiej jak w  salonie. Kable dociął mi Pan Mateusz  ze  szpuli, czekam jeszcze na kabel zasilający  do Yamachy oraz  listwę zasilającą.  Jestem bardzo  zadowolony z zakupu , RN2000a  prezentuje  się bardzo  dobrze (czarna), kolumny Elac 409.2 są bardzo ładnie wykonane i  w tym zestawie grają po prostu rewelacyjnie ! Dziękuję wszystkim którzy mi zalecali  odsłuch bo to bardzo  ważne !