Konrad1987 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Hej, Poszukuję aktywnych kolumn do gramofonu AT-LP120XBT-USB. Do tej pory korzystałem ze słuchawek bluetooth, ale mi zaczęły szwankować więc może to moment przesiadki na głośniki. Gramofon stoi w salonie mającym około 20m2, winyle z cięższym brzmieniem. W związku z tym, że teraz moduł BT jest praktycznie standardem zastanawiam się, czy z gramofonem nie łączyć się analogowo, a wykorzystać połaczenia bezprzewodowo z telewizorem (Samsung Q80AA 55). Kwestia budżetu nie jest tutaj jeszcze doprecyzowana. Najpierw zakładałem coś do 1000 zł, np: AT-SP3X. Potem się zacząłem zastanawiać czy lepiej nie zainwestować trochę więcej / zapolować na jakąś promocje przy okazji Black Friday. Np.: Connex Adsum PSB Alpha AM3 lub AM5 Klipsch R-40PM Jestem otwarty na wszelkie sugestie 😉 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu No ale to masz ceny za sztukę. Wiec to wychodzi 2K a nie tysiąc. R40PM nie polecam. Odpisz, cytując
Recommended Posts