Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam serdecznie . Takie krótkie pytanie udało mi się zamówić aiyima a80 w dobrej cenie i powoli zaczynam rozglądać się za kolumnami raczej półkowe ale nie koniecznie małe . Oczywiście nie drogie przynajmniej na razie. Najlepiej tak 500zl. I czy lepiej kupić używki czy poczekać i kupić za 1000zl np TAGA HARMONY TAV-807B albo używki w tej cenie . Podobno taga jest płaska scena tyle wyczytałem .

A i jeszcze pytanie przyszłościowe czy warto wymienić te 2 kostki na coś takiego czy to nic nie wniesie

IMG_20251208_205343.jpg

Napisano (edytowany)

No ale dokładnie co chcesz osiągnąć wymieniając op-ampy? Szukasz czegoś bardziej naturalnego? Nie kupuj op-ampów na Ali, bo często są to malowanki. Kup w kraju od zaufanego dostawcy.

Edytowano przez KWF
Napisano

Polski dystrybutor zaufany aiyima raczej ciężko . Ja kupiłem na aliExpress od AiyimaTechnology Store który jest oficjalnym sklepem. Jeżeli chodzi o zmianę procesorów o którą pytalem to już tobie tłumacze mianowicie troszkę czytałem troszkę oglądałem testów i niektóre osoby wymieniły na lepszy model.