LuKWa Napisano Czwartek o 13:11 Napisano Czwartek o 13:11 Dzień Dobry Zostałem posiadaczem zestawu stereo jak w tytule Merlin Musical Fidelity 2.0 a że nie jestem specjalistą to pytam czy taki sprzęt można w jakiś sposób lekko poddać tuningowi? Mysłałem nad aktywnym subem , badz moze inne monitorki. Czy taki sprzęt mozna w jakis sposob "poprawić " ?? Może ktos kiedyś miał i sie bawił w poprawe bo sprzęt dosć wiekowy. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:46 Napisano wczoraj o 06:46 ? Tunning? A potem mówisz o subie i wymianie kolumn? Tunning wzmacniacza to jego przeróbka wewnątrz. Poprawianie, wróć ,zmienianie podzespołów na inne. Dołożenie suba czy zmiana monitorów to kwestia całości systemu. Tu podłączysz tylko sub z wejściem wysokopoziomowym. Jakie masz obecnie kolumny? Odpisz, cytując
LuKWa Napisano wczoraj o 07:06 Autor Napisano wczoraj o 07:06 16 minut temu, Piotr Sonido napisał: ? Tunning? A potem mówisz o subie i wymianie kolumn? Tunning wzmacniacza to jego przeróbka wewnątrz. Poprawianie, wróć ,zmienianie podzespołów na inne. Dołożenie suba czy zmiana monitorów to kwestia całości systemu. Tu podłączysz tylko sub z wejściem wysokopoziomowym. Jakie masz obecnie kolumny? Dzięki źle sie wyraziłem masz racje chodziło mi o dołożenie komponentów czyli dolożenie suba, badz zmiane głośników. Głośniki mam oryginalne dedykowane z zestawu. Który sub byś polcił nie za miliony ? Odpisz, cytując
Recommended Posts