LuKWa Napisano Czwartek o 13:11 Napisano Czwartek o 13:11 Dzień Dobry Zostałem posiadaczem zestawu stereo jak w tytule Merlin Musical Fidelity 2.0 a że nie jestem specjalistą to pytam czy taki sprzęt można w jakiś sposób lekko poddać tuningowi? Mysłałem nad aktywnym subem , badz moze inne monitorki. Czy taki sprzęt mozna w jakis sposob "poprawić " ?? Może ktos kiedyś miał i sie bawił w poprawe bo sprzęt dosć wiekowy. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Piątek o 06:46 Napisano Piątek o 06:46 ? Tunning? A potem mówisz o subie i wymianie kolumn? Tunning wzmacniacza to jego przeróbka wewnątrz. Poprawianie, wróć ,zmienianie podzespołów na inne. Dołożenie suba czy zmiana monitorów to kwestia całości systemu. Tu podłączysz tylko sub z wejściem wysokopoziomowym. Jakie masz obecnie kolumny? Odpisz, cytując
LuKWa Napisano Piątek o 07:06 Autor Napisano Piątek o 07:06 16 minut temu, Piotr Sonido napisał: ? Tunning? A potem mówisz o subie i wymianie kolumn? Tunning wzmacniacza to jego przeróbka wewnątrz. Poprawianie, wróć ,zmienianie podzespołów na inne. Dołożenie suba czy zmiana monitorów to kwestia całości systemu. Tu podłączysz tylko sub z wejściem wysokopoziomowym. Jakie masz obecnie kolumny? Dzięki źle sie wyraziłem masz racje chodziło mi o dołożenie komponentów czyli dolożenie suba, badz zmiane głośników. Głośniki mam oryginalne dedykowane z zestawu. Który sub byś polcił nie za miliony ? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:04 Napisano Poniedziałek o 07:04 Dedykowane do zestawu? W sensie te? To ich nigdy nawet na oczy nie widziałem. Nie wiedziałem że taki produkt istnieje. Co do suba, to jaki masz budżet? Nowy czy używany? Odpisz, cytując
LuKWa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dnia 22.12.2025 o 08:04, Piotr Sonido napisał: Dedykowane do zestawu? W sensie te? To ich nigdy nawet na oczy nie widziałem. Nie wiedziałem że taki produkt istnieje. Co do suba, to jaki masz budżet? Nowy czy używany? Tak , taki mam zestaw w srebrnym kolorze. Sub myślę że nowy bo jak nie będzie znaczącej różnicy to łatwiej zwrócić do sklepu. 1500-2500 zł znajdzie się coś? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 22.12.2025 o 07:04, Piotr Sonido napisał: W sensie te? Ładne to jest. Nie wiedziałem, że MF robi takie coś. Odpisz, cytując
Recommended Posts