Rysiekocuca Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Na sprzedaż cedek Cambridge Audio D500SE wersja w srebrnym kolorze. Nowy, oryginalny laser (stary w komplecie) — zakupiony i wymieniony niedawno Pilot oryginalny, dołączony do zestawu - Stan techniczny Tacka CD czasem otwiera się i zamyka na chwilę (mechanizm wymaga regulacji). Wszystkie wyjścia: analogowe RCA, cyfrowe coaxial + optyczne Toslink — sprawne. Parametry wg producenta: pasmo 20 Hz – 20 kHz, S/N 96 dB, zasilanie 230 V, waga ok. 5 kg. - Zawartość zestawu Cambridge Audio D500SE (srebrny) Nowy laser + stary laser w komplecie Pilot brak kabla IEC w zestawie. - Odbiór / wysyłka Preferowany odbiór osobisty, chętnie również zorganizuję transport door‑to‑door (np. Wrocław ↔ Wałbrzych). Ogólnie do obejrzenia we Wrocławiu Ale mogę wysłać INPOST jak ktoś naprawdę sobie tego życzy - Dlaczego warto To solidny, klasyczny odtwarzacz CD hi‑fi, dobrze nadający jako transport z pominięciem dac. Nowy laser oznacza, że przez długi czas będzie działać bezawaryjnie. Obudowa Htpc Moneual Moncaso 312 I wszystko co w środku. (Procesor karty itp) Myślę że 600zl za fajną obudowę, sprawny pc, dobrą kartę muzyczną będzie uczciwe. Fajne dla kogoś kto jest zagorzałym hatepeciarzem w torze cyfrowym. Ja chciałbym pójść w gotowy streamer tym razem. Jest to obudowa ale i cały PC w formacie klocka audio. Z pc wszystkie podzespoły w komplecie w środku. Podzespoły już dość leciwe ale dają radę na foobar. Jest do tego pilot, jest do tego karta dźwiękowa Asus xonar Jest i pilot Rozpiska pc na życzenie, bo nie pamiętam. blue ray dorzucam też. Ogólnie sama płyta główna i procesor to wypadałoby zmienić już na coś nowszego. Ale jak ktoś tu woli htpc to doceni obudowe, dodatki i możliwości a płytę główną wsadzi swoją i procesor. https://moneual.en.ec21.com/Home_Theate ... 24701.html CD - 400zl Obudowa ze wszystkimi w środku - 600zl Edytowano 1 godzinę temu przez Rysiekocuca Odpisz, cytując
Recommended Posts