kuba8911 Napisano 24 grudnia 2025 Napisano 24 grudnia 2025 (edytowany) Na sprzedaż leci u mnie troche gratow (jeśli przesadziłem z cena któregoś elementu to prosze mnie poprawić - sugerowałem się cenami allegrowymi i olx, moje są w stanie sklepowym - jak nowym, bez jakichkolwiek najmniejszych rysek, otarć itp - dla najwiekszych pedantów jeśli chodzi o stan wizualny oraz techniczny :)) Wszystko pochodzi z polskiej dystrybucji - dla mocno potrzebujących wygrzebie paragony. Do każdego elementu wymienionego poniżej posiadam pełem fabryczny komplet (oryginalne pudełka, papierologia producenta jeśli była). Możliwość wystawienia na olx, allegro lub oczywiście (najchętniej) odbior osbisty w Lublinie. - Audioquest DragonFly Cobalt + w zestawie fabryczna przedłuzka Audioquesta z USB A na USB C + skórzane etui - cena 600 zł - Audioquest Dragon Tail - przedłużka USB A do USB A - 60 zł - iFi iSilencer 3.0 - 150 zł - iFi EarBuddy - 50 zł - adapter Apple Lightning do USB Camera - 80 zł Edytowano 24 grudnia 2025 przez kuba8911 Odpisz, cytując
kuba8911 Napisano Sobota o 12:06 Autor Napisano Sobota o 12:06 Pozostaly: - adapter Apple Lightning do USB Camera - 80 zł - Audioquest Dragon Tail - przedłużka USB A do USB A - 60 zł wysylka paczkomatem gratis :) Odpisz, cytując
Recommended Posts