BlaBla Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) W przypadku zasilania i wszelkich przewodów, sam fakt, że nie zamuliło to największy plus. Przecież kable nie mogą nic dodać - mogą co najwyżej mniej zabrać, więc jak nie muli to ok. Ale faktem jest - czy wyłączenie lampek rozwiązało problem, czy nowy sprzęt 😉. Edytowano 5 godzin temu przez BlaBla Odpisz, cytując
MilesDavis Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, terracan1929 napisał: No to jak w końcu? Blocker usunął problem buczących traf, czy zrobił to ktoś, kto wyłączył lampki choinkowe? A ten "plus" to za to, że "nie zamulił sprzętu" , czy jeszcze za coś? Z lampkami trafiłem wcześniej jescze na PF-1e. Nie miałem pojęcia że ledy w instalacji potrafią transformatory toroidalne tak pobudzić do buczenia. Co do plusów nie chce się wypowiadać bo może to efekt placebo. Wydaje mi się że są duże zmiany słyszalne. Ale zaznaczam wydaje mi się bo to drażliwy temat. Polecam sprawdzić tego typu urządzenia albo same DC być może komuś przypasuje. W Hybrydowym torze nie odnotowałem żadnych problemów ani zamulenia końcówek co często czytałem że występuje. Odpisz, cytując
Recommended Posts