Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Pokój jest regularny i bez problemu do zrobienia kino, choćby in wall surroundy. Dla mnie kino to game changer który ulepszył rozrywkę każdej minuty każdego serialu i filmu i usunął właściwie sens pójścia do komercyjnych kin. 

Napisano (edytowany)
Dnia 2.01.2026 o 19:16, Gumowe Ucho napisał:

Pokój jest regularny i bez problemu do zrobienia kino, choćby in wall surroundy. Dla mnie kino to game changer który ulepszył rozrywkę każdej minuty każdego serialu i filmu i usunął właściwie sens pójścia do komercyjnych kin. 

W pełni się zgadzam, obecnie streaming oferuje już taka wartość że domowe KD daje frajdę. Tutaj kalibracja Dirac lub oferująca podobne rezultaty wg mnie jako must have. Centralny ważny głośnik, załóż że powinien być odrazu odpowiedniej jakości. Skoro Piotr twierdzi że niekoniecznie muszą być z wysokotonowym na miękkiej kopułce to ja jego zadania nie podważam, bo mając doświadczenie w branży jest o wiele bardziej osłuchany. Warto jednak żebyś sam to sprawdził bo ja na przykład słabo toleruje takie połączenie. 

Edytowano przez Al3x