Pepton Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam ! Od dłuższego czasu jestem użytkownikiem odtwarzacza sieciowego Onkyo NS-6170. Do tej pory nie było żadnych problemów. Używany był tylko i wyłącznie do Spotify sterowanym przez aplikację Spotify w telefonie. Do tej pory używaliśmy dwóch kont Spotify Premium Indyvidual i nie było żadnego problemu z połączeniem odtwarzacza z telefonem. Kilka dni temu przeszliśmy w Spotify na plan Premium Family i zaczęły się problemy. Użytkownik główny łączy się z odtwarzaczem i puszcza utwory tak jak to było do tej pory, natomiast inni członkowie planu również mogą się połączyć z odtwarzaczem, ale przy próbie puszczenia utworu nie da się puścić. Włącza się tak choćby na 1 s i przestaje grać. Dodam, że zawsze pozostali użytkownicy nie są w tym momencie podłączeni. Kiedy jednak jeden z członków subskrypcji przełączy się na stare konto Individual(jeszcze jest aktywne) wszystko działa bez problemu a po przełączeniu się na nowe konto nie można nic puścić. Pisałem z działem wsparcia Spotify i twierdzą, że wina leży po stronie Onkyo, ale to dlaczego na starym koncie nie ma problemu ?? Ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić ?? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts