bora902 Napisano Wtorek o 12:36 Napisano Wtorek o 12:36 Na fakture moze brac kazdy kto ma lokal uzytkowy w firmie itd. Z ktorego roku pochodzil twoj denon kolego co byl zesputy? 1 Odpisz, cytując
rocknrolla Napisano Wtorek o 12:57 Autor Napisano Wtorek o 12:57 20 minut temu, bora902 napisał: Na fakture moze brac kazdy kto ma lokal uzytkowy w firmie itd. Z ktorego roku pochodzil twoj denon kolego co byl zesputy? Nie sprawdzilem tego przed oddaniem do serwisu. Zamówienia dokonałem na początku lipca 2025, i odebrałem pod koniec lipca. 1 godzinę temu, maciek72 napisał: Jaką działalność prowadzisz , że można brać na fakturę ? Poza tym co napisał użytkownik bora, są jeszcze działalności budowlano-wykończeniowe i te, które profesjonalnie zajmują się montażem AV. No i pewnie jeszcze inne, gdzie księgowa ma 'cohones', żeby jakoś to usprawiedliwić;) 1 Odpisz, cytując
rocknrolla Napisano Wtorek o 15:41 Autor Napisano Wtorek o 15:41 3 godziny temu, bora902 napisał: Na fakture moze brac kazdy kto ma lokal uzytkowy w firmie itd. Z ktorego roku pochodzil twoj denon kolego co byl zesputy? EDIT: mam na karcie oddania ampli do serwisu numer seryjny - mój kolega AI podpowiada, że na podstawie serial number, jednostka została wyprodukowana w 2022-2023 roku najpewniej. Odpisz, cytując
Recommended Posts