Mnemonic Napisano 11 stycznia Napisano 11 stycznia Dzień dobry, potrzebuję kupić żonie słuchawki na prezent, ale słabo się na tym znam. Żona chciałaby słuchawki dookołauszne, z radiem i kartą pamięci. podoba jej się design z drucianymi mocowaniami pałąka z nausznikami (jest też trwały jak słyszałem). Mocna bateria też wskazana (chodzi o codzienne użytkowanie w komunikacji miejskiej, słuchanie muzyki, odbieranie rozmów). Proszę o pomoc. pozdrawiam, Emil Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Środa o 21:26 Napisano Środa o 21:26 Dnia 11.01.2026 o 10:46, Mnemonic napisał: Dzień dobry, potrzebuję kupić żonie słuchawki na prezent, ale słabo się na tym znam. Żona chciałaby słuchawki dookołauszne, z radiem i kartą pamięci. podoba jej się design z drucianymi mocowaniami pałąka z nausznikami (jest też trwały jak słyszałem). Mocna bateria też wskazana (chodzi o codzienne użytkowanie w komunikacji miejskiej, słuchanie muzyki, odbieranie rozmów). Proszę o pomoc. pozdrawiam, Emil Cześć Pisząc szczerze, nie widziałem nigdzie takiego produktu, u nikogo. A czy nie lepiej kupić klasyczne słuchawki na bluetooth i korzystać w pełni z zawartości telefonu jako naszego źródła? Odpisz, cytując
Mnemonic Napisano Środa o 22:09 Autor Napisano Środa o 22:09 Ogółem są takie produkty, ale ja się na nich nie znam i wolałem się poradzić. Słuchawki 1 Słuchawki2 Słuchawki3 znalazłem takie, ale domyślam się że mogą gdzieś być lepsze słuchawki od tych. Żonie marzy się zarządzanie słuchawkami bez dotykania telefonu, który zwłaszcza w zimę i w metrze z nowoucywilizowanymi na pokładzie dobrze by był schowany. 😉 pozdrawiam Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 14.01.2026 o 23:09, Mnemonic napisał: Ogółem są takie produkty, ale ja się na nich nie znam i wolałem się poradzić. Słuchawki 1 Słuchawki2 Słuchawki3 znalazłem takie, ale domyślam się że mogą gdzieś być lepsze słuchawki od tych. Żonie marzy się zarządzanie słuchawkami bez dotykania telefonu, który zwłaszcza w zimę i w metrze z nowoucywilizowanymi na pokładzie dobrze by był schowany. 😉 pozdrawiam Rozumiem Sadzę, że te produkty należałoby sprawdzić przed zakupem, żeby nie ciemno... Odpisz, cytując
Recommended Posts