Skocz do zawartości

LG G3 77" Gallery OLED EVO MLA 4K UHD OLED77G33LA Gwarancja 04.2029

Recommended Posts

Napisano

WItajcie, poszukuję nowego domu dla mojego pięknego 77 calowego premium OLEDa G3
Telewizor jest bez żadnych zastrzeżeń, w idealnym stanie, wisiał w zaciemnionym i klimatyzowanym pokoju.
Uległem marketingowi i upgradowałem na G5 – różnica to lekki wzrost jasności, teraz jest wręcz za jasny, ale okno zwrotu minęło, więc G3 czeka zapakowany w pasujący karton (od G5).
Preferuje odbiór osobisty (Pruszków), można sobie przetestować, ale jeśli zorganizujesz odpowiedniego kuriera , mam pasy i napinarkę i mogę zamknąć ten karton jak fabryczny.
Gwarancja na panel wygasa 26 kwietnia 2029 roku (5 lat od daty zakupu). Podstawowa gwarancja na urządzenie to 2 lata, ale rozszerzona na matrycę OLED wynosi 5 lat więc nie przejmuj się godzinami pracy matrycy czy ryzykiem wypalenia, zawsze rotowałem treści, to jest mój drugi OLED.
Nie sprawdzałem i nie zrobiłem zdjęcia godzin matrycy bo miał go brać kolega ale inne wydatki mu wyszły.
W zestawie oczywiście oryginalny magic pilot, oryginalny slim wieszak (wisiał na innym wieszaku bo lubie pochylenie)
Cena: 6999 PLN

img_20240501_011625.jpg