RYoga1980 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu WItajcie, poszukuję nowego domu dla mojego pięknego 77 calowego premium OLEDa G3 Telewizor jest bez żadnych zastrzeżeń, w idealnym stanie, wisiał w zaciemnionym i klimatyzowanym pokoju. Uległem marketingowi i upgradowałem na G5 – różnica to lekki wzrost jasności, teraz jest wręcz za jasny, ale okno zwrotu minęło, więc G3 czeka zapakowany w pasujący karton (od G5). Preferuje odbiór osobisty (Pruszków), można sobie przetestować, ale jeśli zorganizujesz odpowiedniego kuriera , mam pasy i napinarkę i mogę zamknąć ten karton jak fabryczny. Gwarancja na panel wygasa 26 kwietnia 2029 roku (5 lat od daty zakupu). Podstawowa gwarancja na urządzenie to 2 lata, ale rozszerzona na matrycę OLED wynosi 5 lat więc nie przejmuj się godzinami pracy matrycy czy ryzykiem wypalenia, zawsze rotowałem treści, to jest mój drugi OLED. Nie sprawdzałem i nie zrobiłem zdjęcia godzin matrycy bo miał go brać kolega ale inne wydatki mu wyszły. W zestawie oczywiście oryginalny magic pilot, oryginalny slim wieszak (wisiał na innym wieszaku bo lubie pochylenie) Cena: 6999 PLN Odpisz, cytując
Recommended Posts