Tytus_Pullo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mój DAC stoi daleko od komputera i muszę używać 5m kabla. Nie mogę tego obejść. Czy postawienie DAC blisko komputera i połączenie go ze wzmacniaczem długimi kablami XLR jest wskazane? Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja tak mam - dac/amp na kablach xlr do wzmacniacza ma 7m. A usb z daca do serwera 0,5m. Nie przyszło mi do głowy sprawdzać odwrotnego ustawienia. Kable xlr do tego właśnie służą i taki jest ich sens. 3 Odpisz, cytując
Tytus_Pullo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BlaBla napisał: Ja tak mam - dac/amp na kablach xlr do wzmacniacza ma 7m. A usb z daca do serwera 0,5m. Nie przyszło mi do głowy sprawdzać odwrotnego ustawienia. Kable xlr do tego właśnie służą i taki jest ich sens. Dzięki. Wiem że do tego są, bałem się, że może być jakiś haczyk. Odpisz, cytując
Recommended Posts