AFD Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam wszystkich, Mam dylemat dot. doboru sprzętu. Posiadam TV Philips 4k i BluRay sony. Chcę dobrać stosowny sprzęt audio aby oglądać filmy i koncerty w 4k i muzyki z plyt . Z racji na wiek muzyka rozrywkowa lat 80-90, Country, Rock, Wymagania muzyczne przeciętne - nie jestem melomanem. Warunki odsłuchu salon ok. 25 m2 raczej slabe wygluszenie. Budżet b. niewielki - ok. 1500 zł. Mam 2 sensowne oferty: 1/. Denon x500 + TAGA TAV 806 + sub TSW80 (za ok. 1200) lub kolumny KODA + Sub KODA za ok. 600 Zł. Brzmienie kolumn TAGA i Koda jest mi znane i jak na moje potrzeby jest OK W przyp. oferty 1 z racji że Denon ten nie obsluguje 4k zamierzam połączyć BluRay za pomocą kabla HDMI z TV a fonię poslać na amplituner kablem optycznym lub HDM z kanałem zwrotnym. W przypadku 2 muszę dokupić z 2giej ręki amplituner z obslugą 4k w kwocie do 800 zł co jest raczej malo realne. Proszę o jakąś krótką opinię i poradę ktorą wersję wybrać. Odpisz, cytując
Recommended Posts