Blindo Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam. Podłączyłem Wiim amp ultra bezpośrednio do TV zarówno kablem optycznym jak i HDMI ARC. Na urządzeniu mam tylko aktywną ikonkę na źródłach wejściowych wifi. Ni ma możliwości aktywować wejść. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Blindo Odpisz, cytując
d00 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Blindo napisał: Witam. Podłączyłem Wiim amp ultra bezpośrednio do TV zarówno kablem optycznym jak i HDMI ARC. Na urządzeniu mam tylko aktywną ikonkę na źródłach wejściowych wifi. Ni ma możliwości aktywować wejść. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Blindo Co to znaczy nie ma możliwości aktywować wejść? Nie da się naciskać HDMI w aplikacji WiiM? Odpisz, cytując
Blindo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Nie wyświetlają się w ogóle ikonki choć wg instrukcji obsługi i filmików powinny się wyświetlać. Należy je wtedy nacisnąć i włączyć jako auto. Odpisz, cytując
Recommended Posts