Sundin997 Napisano Sobota o 09:28 Napisano Sobota o 09:28 Dnia 5.02.2026 o 13:18, Zuriel48 napisał: Tak, jak napisałem wcześniej, gdybym wiedział od samego początku, o tym wszystkim, kupiłbym sobie Wiima amp ultra, albo m3si i cieszyłbym się muzyką ,a tak zostałem z końcówką mocy, bo posłuchałem się psiej trąby Odpisz, cytując
Zuriel48 Napisano Sobota o 09:44 Autor Napisano Sobota o 09:44 (edytowany) Pisałem, wtedy wszystko pod wpływem emocji, bo w tamtej chwili zostałem z samym wzmacniaczem i zastanawiałem się, co ja do k*wy nędzy zrobiłem Teraz patrzę na to wszystko z perspektywy czasu i jestem zadowolony Te lampy polubiłem od pierwszej chwili Dzięki, że mnie poinformowałeś o tym wszystkim Teraz szukam DAC z kością AK i wyjściem na sub..... są jakieś tanie, przyzwoite, oczywix mogą być chińskie Edytowano Sobota o 09:50 przez Zuriel48 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 19:30 Napisano Wtorek o 19:30 Stonowałeś miałem na myśli elektroniką nie pokrętłami potencjometrów Może akustyka też sprzyja. Odpisz, cytując
Zuriel48 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 10.03.2026 o 20:30, Piotr Sonido napisał: Stonowałeś miałem na myśli elektroniką nie pokrętłami potencjometrów Może akustyka też sprzyja. Tak, stonowało wysokie oraz uwypukliło średnie i niskie brzmienie W końcu Klipsch zaczął grać, tak jak należy i wydaje mi się, że to połączenie jest dla siebie stworzone Akustykę myślę, że mam na przyzwoitym poziomie, bo posiadam oddzielne pomieszczenie do odsłuchu(około 30m2) i sobie je przystosowałem na tyle ile mogłem,na chwilę obecną P.S Robię sobie eksperyment, bo zamierzam podłączyć jeszcze subwoofer i zastanawiam się, czy Fosi Audio Q6 będzie odpowiedni, a może w inny sposób podłączyć sub do tego ustrojstwa, aby sprawdzić jebni*cie basem? Jak to ugryźć prawidłowo? Edytowano 1 godzinę temu przez Zuriel48 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ocieplenie ifi zen dac 3 i wszystko w temacie nie ma chyba cieplejszych chipów niż Burn Brown Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu Ale ja do klipschow pomimo że Yamaha ciepła nie daje wolę ess sabre ciepła nich nie będzie to nie te kolumny Odpisz, cytując
Recommended Posts