facebookpl Napisano Czwartek o 17:59 Napisano Czwartek o 17:59 Cześć Chciałbym wymienić swoje aktualne kolumny Intex Suf 11500 na coś lepiej brzmiącego. Do nagłośnienia jest mały pokój 5x3m, budżet jest mały bo to ok. 300zł, więc nie oczekuje super dźwięku. i nie mam wzmacniacza więc zestaw musi być aktywny lub z wzmacniaczem w zestawie. Zależy mi na głębokim basie i czystych dialogach do oglądania filmów i seriali, więc zestaw 2.1 byłby chyba najlepszy, może być używany. Z góry dzięki za rekomendacje. Odpisz, cytując
bora902 Napisano Sobota o 08:26 Napisano Sobota o 08:26 w takim budzecie nie ma zestawu do naglosnienia pokoju o metrazu 15m kwadratowych 👀 gleboki bas i czyste dialogi na takiej powierzchni to koszt nie mniejszy niz 1500-3000zl Odpisz, cytując
facebookpl Napisano Sobota o 19:12 Autor Napisano Sobota o 19:12 A np. Harman Kardon HKTS200 i 2 satelitki TS60? Znalazłem dzisiaj taki zestaw na olx. Odpisz, cytując
MartinoMartinossssMa Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Za 300zł to chyba nie ma szans. Ale zerknij np. na Edifier R2750DB teraz jest w do kupienia za 699zł. Odpisz, cytując
facebookpl Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, MartinoMartinossssMa napisał: Za 300zł to chyba nie ma szans. Ale zerknij np. na Edifier R2750DB teraz jest w do kupienia za 699zł. Mogę zwiększyć budżet, ale za taką cenie nie lepiej kupić np. Zestawu Harman Kardon 2 satelitki TS60 i sub HKTS200? Odpisz, cytując
MartinoMartinossssMa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 13 godzin temu, facebookpl napisał: Mogę zwiększyć budżet, ale za taką cenie nie lepiej kupić np. Zestawu Harman Kardon 2 satelitki TS60 i sub HKTS200? Rozumiem, że używka. Tu raczej musiałbyś osobiście ocenić jak to gra i w jakim jest stanie. Ja 2 miesiące temu kupiłem za 450zł oryginalny w pełni sprawny zestaw Yamaha Pianocraft 810 z głośnikami wiec wszystko jest możliwe. Odpisz, cytując
facebookpl Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, MartinoMartinossssMa napisał: Rozumiem, że używka. Tu raczej musiałbyś osobiście ocenić jak to gra i w jakim jest stanie. Ja 2 miesiące temu kupiłem za 450zł oryginalny w pełni sprawny zestaw Yamaha Pianocraft 810 z głośnikami wiec wszystko jest możliwe. Tak, używka i do tego wychodzi taniej niż te Edifiery nawet jeśli one byłyby używane. Niestety nie mogę odsłuchać bo kupowałbym z wysyłką. Tak na logikę to zestaw HK powinien mieć lepszy bas bo ma dedykowanego suba tak? Odpisz, cytując
MartinoMartinossssMa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Edifier ma dobre oceny. Kupujesz nowy na gwarancji a jak ci nie pasuje oddajesz do 14dni. Ludzie piszą, że dają radę bez suba ale jak lubisz mocne dudnienie to lepiej posłuchać przed. Wadą R2750DB jest też to, że są dosyć duże i koło TV trzeba mieć więcej miejsca. Szukaj czegoś co ma HDMI ARC lub optyka. Odpisz, cytując
facebookpl Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, MartinoMartinossssMa napisał: Edifier ma dobre oceny. Kupujesz nowy na gwarancji a jak ci nie pasuje oddajesz do 14dni. Ludzie piszą, że dają radę bez suba ale jak lubisz mocne dudnienie to lepiej posłuchać przed. Wadą R2750DB jest też to, że są dosyć duże i koło TV trzeba mieć więcej miejsca. Szukaj czegoś co ma HDMI ARC lub optyka. Już sobie zmierzyłem i mam na nie miejsce, te kolumny które teraz mam mają głośniki niskotonowe o podobnym rozmiarze co R2750DB więc myślę że Edifiery bez suba będą miały podobny bas. Dlatego musiałbym dokupić suba który w HK jest już w zestawie. Edifiery bardziej mi się podobają wizualnie. Odpisz, cytując
MartinoMartinossssMa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, facebookpl napisał: Już sobie zmierzyłem i mam na nie miejsce, te kolumny które teraz mam mają głośniki niskotonowe o podobnym rozmiarze co R2750DB więc myślę że Edifiery bez suba będą miały podobny bas. Dlatego musiałbym dokupić suba który w HK jest już w zestawie. Edifiery bardziej mi się podobają wizualnie. jak kupisz to daj znac jak to gra. Odpisz, cytując
Recommended Posts