Tosiek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam Wszystkich. Zakupiłem Denona M41 w zestawie z kolumnami tej samej marki SC-M41. Lokal usługowy 30m2, słucha się tak żeby można było swobodnie rozmawiać. Głownie dźwięk z telewizora przez kabel optyczny, lub radio FM (nie DAB). Mam pytanie czy warto wymienić te kolumny na lepsze, jeśli tak to jakie polecacie? Czy większe takie jak Klipsh R-50M (widziałem takie połączenia w zestawie) przy niskiej głośności wogóle ruszą? Chodzi tylko o jakość dźwięku, a przy tych źródłach nie wiem czy to coś zmieni. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Zostaw to co jest. R50 to kiepskie kolumny. Przy cichym graniu będa dawały się we znaki wysokie tony. Będzie to przeszkadzać. A te Denonowe do grania w tle, do kotleta mogą być idealne. Tanie a dobre, delikatne, nie narzucające się a z większą dynamiką to Magnaty Supreme. Albo ale to już drożej wersje do takiego użytkowania Monitor Audio Climate. Ja bym szedł w Magnaty. Odpisz, cytując
Recommended Posts