Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam

Obecnie posiadam słuchawki Audio-Technica m50xbt2 jestem z nich zadowolony. Dokanałowe mam Edifier X3s. Różnica w dźwięku między nimi jest znaczna i dlatego szukam czegoś dokanałowego.

Jakie słuchawki grające również tak dobrze szczegółowo jak moje AT polecicie? Lubię wyraźny dźwięk np. blach perkusyjnych.

Kwota 500-700 zł, z kodekiem LDAC lub aptX/aptX HD, dokanałowe, bo raczej tylko w dokanałowych mogę osiągnąć bardziej szczegółowy dźwięk. ANC będzie na plus, aczkolwiek nie jest konieczne.

Dziękuję za pomoc

Napisano

Polecam Philips Fidelio T1. Jest też T2 ale mają już mniejsze przetworniki i moim zdaniem gorsze wykonanie. T1 dostaniesz jeszcze w dobrej cenie bo nawet za 400 zł.
A posiada LDAC (APTX odpuść sobie jeśli zależy ci na lepszej jakości dźwięku)  ANC i  oczywiście Hi-Res.
Ja świadomnie wybrałem właśnie ten niższy model. Wykonanie pierwsza klasa.
To nie jest jakaś tam plastikowa obudowa tylko metal wykończony szczotkowanym aluminium i skórą Muirhead. 
A dźwięk jest czysty i mocny. Jako użytkownik szczerze polecam. 

Philips Fidelio T1

Napisano
Dnia 15.02.2026 o 13:59, gadek80 napisał:

Witam

Obecnie posiadam słuchawki Audio-Technica m50xbt2 jestem z nich zadowolony. Dokanałowe mam Edifier X3s. Różnica w dźwięku między nimi jest znaczna i dlatego szukam czegoś dokanałowego.

Jakie słuchawki grające również tak dobrze szczegółowo jak moje AT polecicie? Lubię wyraźny dźwięk np. blach perkusyjnych.

Kwota 500-700 zł, z kodekiem LDAC lub aptX/aptX HD, dokanałowe, bo raczej tylko w dokanałowych mogę osiągnąć bardziej szczegółowy dźwięk. ANC będzie na plus, aczkolwiek nie jest konieczne.

Dziękuję za pomoc

Hej,

Proponuję chwile poczekać, i dołożyć (999 zł w tej chwili w promo) i mieć już naprawdę "wypas"

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/audio-technica-ath-twx9.html

Skoro lubisz sygnaturę Audio Technici to nie będziesz zawiedziony ani trochę. W zestawie jest pięć pakietów gumek do ucha. Można to wszystko świetnie zintegrować :)