Kabi_Marki Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu no włąśnie czy coś innego? 1. Czy warto dopołacać do serii RX-A4A? 2. Jeśli nie Yamaha i nie te modele to co? bo zgłupiałem (nigdy mądry nie byłem:)) 3. Na tą chwilę mam głośniki frontowe pylony OPAL 30.i sub klipsch. 4. Piszecie żeby z daleka od TOP HI FI? też mam uraz do nich ale ze względu na obsługę jeśli nie oni to gdzie? w Warszawie lub okolicach Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1. Do A4A tak, Do A2A nie. 2. Konkurentem modelu V6A jest Denon X2800 albo nowy 2850, Onkyo 6100. Z kolei modelu A4A to już Denon X4800, Pioneer LX505, Onkyo RZ50 Kwestia jaki masz budżet na amplituner? 3. masz zestaw 2.1? Ale bedziesz rozbudowywał? 4. Masz mase sklepów. W Warszawie, łoo panie. Wpisujesz w google i jest. Z tym, że amplituner do odsłuchu w warunkach sklepowych i to stereo? Cała istota amplitunera to kalibracja oraz zastosowanie przy najmniej 5.1. A na to pozwoli pewnie nieliczny sklep. Odpisz, cytując
Recommended Posts