rdniunia783 Napisano wczoraj o 10:47 Napisano wczoraj o 10:47 Witam serdecznie. Potrzebuję doradzctwa mądrzejszych Kolegów,Chciałbym zakupić amplituner kina domowego trochę lepszy od HK avr 132,żeby zagrał dobrze w stereo i w kinie.Mam kolumny frontowe Dali 104 4 omy,Teraz kino odtwarzam na tym harmanie a muzykę na Yamaha RX-496rds,a chciałbym mieć jeden amplituner.Budżet do 2000zł.Nie musi być streamingu bo do tego mam zidoo X20.Proszę o jakieś propozycje.Pokój około 25m2.Pozdrawiam i czekam na propozycje. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Nie kupisz amplitunera grającego i to i to lepiej od obecnego w tym budżecie. Albo to będzie bardzo stary model. Jakiś Denon serii X4000/ 4100 albo Onkyo 830 Odpisz, cytując
rdniunia783 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Nie kupisz amplitunera grającego i to i to lepiej od obecnego w tym budżecie. Albo to będzie bardzo stary model. Jakiś Denon serii X4000/ 4100 albo Onkyo 830 Ok.TO jakie droższe modele byś polecił.Może warto dołożyć i mieć z głowy. Odpisz, cytując
samwi Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 23 godziny temu, rdniunia783 napisał: Witam serdecznie. Potrzebuję doradzctwa mądrzejszych Kolegów,Chciałbym zakupić amplituner kina domowego trochę lepszy od HK avr 132,żeby zagrał dobrze w stereo i w kinie.Mam kolumny frontowe Dali 104 4 omy,Teraz kino odtwarzam na tym harmanie a muzykę na Yamaha RX-496rds,a chciałbym mieć jeden amplituner.Budżet do 2000zł.Nie musi być streamingu bo do tego mam zidoo X20.Proszę o jakieś propozycje.Pokój około 25m2.Pozdrawiam i czekam na propozycje. Witaj! Jeśli szukasz amplitunera do 2000 zł, który poradzi sobie zarówno z muzyką, jak i filmami, warto zwrócić uwagę na kilka modeli. Onkyo TX-NR696 – Dobry wybór w tej cenie, oferujący solidną jakość dźwięku zarówno w stereo, jak i kinie domowym. Ma wsparcie dla Dolby Atmos i DTS:X, a także wystarczającą moc do Twoich kolumn Dali 104. Yamaha RX-V585 – Znana marka, oferująca dobrą jakość dźwięku w kinie i stereo. Dobrze sprawdza się w większych pomieszczeniach, jak Twoje 25 m². Denon AVR-X1600H – Kolejna dobra opcja, z wyważonym dźwiękiem i mocą, która współpracuje z kolumnami 4 ohm. Każdy z tych amplitunerów oferuje dobrą równowagę między ceną a jakością, spełniając Twoje wymagania. Odpisz, cytując
rdniunia783 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu https://allegrolokalnie.pl/oferta/amplituner-onkyo-txnr818-72-czarny-nowy-modul-dsp?rep=1087570463 A może ten tylko nie wiem czy jest lepszy od tego co proponujesz czy starszy. Odpisz, cytując
Recommended Posts