Fierce Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Witam, czym panowie nagrywacie swoje filmiki? Jeżeli telefonem, to podpinacie jakiś mikrofon pod niego? Szukam jakiegoś sensownego rozwiązania. Mój fon niby coś tam nagrywa, obraz jeszcze mogę przeboleć, jednak fonia w nagraniu nie jest taka jakiej bym oczekiwał, to nie jest nawet zbliżone do tego co słychać na tak zwanego żywca... FB_VID_1910188085951797253.mp4 VID_20260219_000112.mp4 Edytowano 2 godziny temu przez Fierce Muszę dopisać o co mi mniej więcej chodzi... Odpisz, cytując
Fierce Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Sipo napisał: Blue Yeti + pop filter Całkiem spoko, jednak tego mikrofonu nie podepnę pod telefon... Coś przyzwoitego z mikrofonów podpinanych bezpośrednio pod fona? Sam filterek przydatna rzecz, znalazłem za 24 zeta na szybko... Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fierce napisał: tego mikrofonu nie podepnę pod telefon Ja podpinam, nie ma z tym problemu. Odpisz, cytując
Fierce Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Oki... Poczytam nieco o tym mikrofonie, cena około 400 zeta nie jest jakaś tragiczna... Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Blue Yeti to mikrofon stacjonarny, jak potrzebujesz czegoś małego, doczepianego do tel. to raczej nie nada się. Nie wiem w jaki sposób będziesz go używał. Widziałem takie maluchy wpinane w tel. w port usb. Odpisz, cytując
Recommended Posts