Tym ek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć wszystkim! Ile trzeba wydać za sensowny zestaw do słuchania muzyki, tylko i wyłącznie, przez spotify? Ktoś doradzi co wybrać i jak podłączyć? Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Tym ek napisał: Ile trzeba wydać za sensowny zestaw Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na tak postawione pytanie. Co konkretnie chciałbyś miec w 'całym zestawie'? Wzmacniacz + streamer + kolumny? Odpisz, cytując
Tym ek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Nie mam pojęcia co potrzebuję Chcę zestaw stereo do słuchania muzyki ze spotify Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tym ek napisał: Nie mam pojęcia co potrzebuję Wiesz czego nie wiesz, to już cos. W jakim pomieszczeniu będziesz słuchał i jaki masz budżet? Odpisz, cytując
Tym ek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 4x5m ale ja słucham siedząc przy komputerze co do budżetu to nie wiem ile kosztuje zestaw który jest sensowny Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tym ek napisał: nie wiem ile kosztuje zestaw który jest sensowny Dla jednego 100k to będzie tanio, a innemu wystarczy 1-2k. 'Sensowny' to pojecie abstrakcyjne, nieprzeliczalne na pieniądze. Wyjaśnij co dla Cienie znaczy 'sensowny'. Odpisz, cytując
Tym ek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1,5k? używane oczywiście Odpisz, cytując
marito Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Kup sobie głośniki aktywne, typu Edifier lub inne i będzie sobie puszczał muzykę po BT z telefonu jak ma być budżetowo Odpisz, cytując
Tym ek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu mam tak podłączone Edifierki szukałem czegoś lepszego Odpisz, cytując
marito Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No to w tym budżecie może być problem .... Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Tym ek napisał: mam tak podłączone Edifierki szukałem czegoś lepszego I jak te Edifiery, dają rade? Rozumiem ze chcesz lepszej jakości dzwieku, większego basu itd? Odpisz, cytując
marito Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Sam mam w garażu zestaw 2.1 Edifier kupiony ładny kilka lat temu za parę stówek i muszę przyznać, że jak na pieniądze, które wtedy za nie dałem gra to dość zacnie 1 Odpisz, cytując
Tym ek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu tak, 7 minut temu, Sipo napisał: lepszej jakości dzwieku Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W tym budżecie poszukaj kolumn aktywnych, lepszych/droższych od Edifier, które masz teraz. Może wyższy model Edifiera? Klipsch tez ma male kolumny aktywne, jak i wiele innych firm. Nie orientuję się w tym segmencie, może ktoś z branży audio cos podpowie. Odpisz, cytując
waldi1965 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Albo mały wzmacniacz w klasie D typu: Aiyima A80, 20 zł na kabelki z miedzi OFC a resztę na używane kolumny. Wzmacniacze w klasie D kupisz nawet od 300 zł za nowy sprzęt w gwarancją. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, waldi1965 napisał: Wzmacniacze w klasie D kupisz nawet od 300 z To prawda, to tez jest opcja, tyle ze jakość dzwieku z takich urządzeń jest dyskusyjna. A na poprawie jakości koledze zależy. Odpisz, cytując
waldi1965 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dyskusyjna w audiofilskich kręgach. Miałem na testach A80 i jest to sprzęt, który zadowoli większą część społeczeństwa, które tak jak kolega po prostu chce posłuchać Spotify po BT Sam posiadam od roku klasę D i jestem bardzo zadowolony. Jak ktoś chce budżetowo i nowe to nie ma alternatywy. Odpisz, cytując
Recommended Posts