adi435 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Witam, poszukuje suba dla asymetrycznego salonu 38m2, miałem już rela predatora na testy ale to nie było to bez bass reflexu. Następnie wypożyczyłem, klipscha 1200 są (tylko taki był dostępny) i wrażenia były dużo lepsze jednak ten bass był aż zanadto bez kontroli, lubię efekt boom i infra bas narastającej fali uderzeniowej która czuje wokół siebie i w bebechach. Nigdy nie słuchałem svs bo nigdzie za bardzo ich nie niema, ale uznałem że może to być złoty środek. Mam do wyboru: svs pb 3000 model już wycofany, nówka za 6800 zł, albo model pb 3000 r Evolution nowość na ten rok za 8400 zł. Dopłata.by wyniosła 1600 zł do nowszego modelu, pytanie tylko czy warto dopłacić tyle ? Czy nastąpiły jakieś sensowne zmiany oprócz zmiany wzmacniacza z 820 rms na 1200w ?. Czytam i poszukuję idealnego suba dla siebie od 2 tygodni, i chciałbym już sam przed sobą zamknąć ten temat i w końcu coś zakupić . Za wszelkie odpowiedzi będę ogromnie wdzięczny. PS. Jeśli ktoś jest szczęśliwym posiadaczem klipscha 1400/1600sw również prosiłbym o opinie. Mój sprzęt: Onkyo nr7100, Polk R700, Polk r400 Edytowano 1 godzinę temu przez adi435 Odpisz, cytując
Recommended Posts